Hvem kan leje – og hvad koster det?

Tunøhuset udbydes primært til fastansatte medarbejdere i Jysk Fynske Medier og sekundært til efterlønnere, pensionister og andre med en fortid i Midtjyske Mediers bladhuse, datterselskaber m.v.

Tunøhuset udbydes efter opslag i tre perioder:
1: Opslag i november for perioden januar-april
2: Opslag i marts for perioden maj-august
3: Opslag i august for perioden september-december

Fastansatte har førsteret til at leje feriehuset. Fastansat er defineret som en medarbejder med mindst 15 timers ansættelse pr. uge, mindst ét års anciennitet ved kalenderårets begyndelse og ansat på lejetidspunktet.

Se billeder fra huset.

Er du fastansat?

Tre gange om året får fastansatte fortrin, når de lægger billet ind på at leje huset på Tunø. Det sker efter interne opslag før hver lejeperiode. Efter ansøgningsfristen fordeler feriehusudvalget ønskerne. Er der flere, som søger samme uge, trækkes der lod.

Har du som fastansat lyst til at leje feriehuset, så skriv en mail inden fristen udløber til feriehusudvalget (se længere nede) eller til vores ”husmand” Finn Olsen, som administrerer ordningen. Når udvalget har fordelt ugerne, får fastansatte besked pr. mail.

Er du tidligere ansat?

Som tidligere medarbejder må du afvente fordelingen blandt fastansatte. Hold øje med menupunktet Lejeoversigt på denne hjemmeside.

Mailingliste

Du kan også skrive dig på listen her – så får du besked, når der kommer nye indlæg på tunøhuset.dk


 

Dette gælder for alle

Når fordelingen blandt fastansatte er gennemført, udbydes ledige perioder blandt alle, både tidligere og nuværende ansatte, efter princippet om “først-til-mølle”.

Bemærk: Weekends kan tidligst reserveres to uger før. I lavsæsonen kan det dog være relevant f.eks. for grupper, som ønsker en weekend, at reservere en uge længere forud uden at benytte huset hele den reserverede periode.

Kontaktpersoner

Kirstine Lefevre Sckerl  klsc@stiften.dk
Ole Christensen  olch@stiften.dk
Finn Olsen  finnhanne@hotmail.com eller tlf. 2330 7318

Priser pr. 1. januar 2021

Prisen for højsæsonen (uge 23-35) er kr. 3.500 pr. uge. Lavsæson (den resterende del af året) koster kr. 1.750 pr. uge.

Hvis huset er ledigt, er det muligt at leje det i weekends. En weekend i højsæsonen koster kr. 1.500, i lavsæson kr. 750. Weekends kan dog tidligst reserveres 14 dage før.

Lejen indbetales før ophold til Nykredit Bank 5471 0001 722109. Anfør dit navn, ugenummer og ”spec: Tunø”.

God ferie
Finn Olsen, husmand